REKRYTOINTI

Tarvitsemme kasvavaan tiimiimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä. Pääpaino on asennustyömailla, mutta olemme mielellämme kartalla myös muista turva-alan ammattilaisista. Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen myynti@turvatekniikka.com

Avoimet työpaikat:


JULKAISTU 23.2.2017

ASENTAJA

Olet työtä pelkäämätön ja joustava, sillä meillä joutuu välillä tekemään pitkääkin työpäivää. Palvelet asiakkaita ja teet itsenäisiä päätöksiä työtilanteissa. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa, ja toimit muutenkin yrityksen edustajana asiakasrajapinnassa. Työpaikkasi on Isossakyrössä, mutta asennustyömaat sijaitsevat eri puolilla Suomea, työhön kuuluu siksi myös matkustusta.

Asennushommat ovat pääosin "siistiä sisätyötä". Sinulla on kiinnostus jatkuvasti päivittyvään tekniikkaan ja halu kehittyä/opiskella, tiedät jo ehkä entuudestaan mikä on IP-osoite, dekooderi tai Cat-kaapeli. Tarvittaessa koulutamme ja kurssitamme sinut käytettäviin laitteistoihin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Saat tueksesi reilun ja joustavan tiimin, samoja ominaisuuksia odotamme myös sinulta.

Palkkaus ja muut ehdot alan työehtosopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: petri.lepisto@turvatekniikka.com

 

 

LISÄTIEDOT:

Petri Lepistö 0400 934649

Matti Ritola   020 795 9201

Samuli Latomäki   020 795 9203